Sanatorium dla dzieci nad morzem - był ktoś?
Zwiń
X
-
Sanatorium dla dzieci nad morzem - był ktoś?
Czy byliście może ze swoimi pociechami w państwowym sanatorium dla dzieci nad morzem?
Mam na myśli "Cegielski", "Dukat" i trzeci na literę "A", którego nazwy nie pamiętam.
My czekamy na otrzymanie przydziału miejsca uzdrowiska.
Przeglądałem opinie na temat powyższych domów sanatoryjnych i jestem przerażony ich treścią.
Czy ktoś potwierdzi lub zaneguje że jest tam brud, syf i ogólnie miejsce urągające ludzkiej godności?Freshtimers.pl, czyli mój mały fanpage z samochodami na wielkim Facebooku
https://www.facebook.com/Freshtimers
-
-
ja wożę swoją córcię w góry, ale nie przypuszczam, aby była to jakas wielka różnica.
Pamiętaj, że na forum wypisują głównie rozżaleni i wściekli, którzy wyolbrzymiają.
Właśnie teraz jest w Rabce. Tez pisali, że syf, że ruina, ze...
Fakt, panię tylko zmyły podłogę od odwal się. W kubeczkach (odwróconych do góry nogami) jeszcze był zaschnięty na dnie cukier. Woda w prysznicu prawie nie spływa... ale czego spodziewasz się w molochu gotowym przyjąć kilkaset osób?
To tak, jak w trochę gorszym hotelu - jak przymkniesz trochę oko to wytrzymasz, jak nie - będziesz przeżywał az do końca i się nakręcał.
Wybór należy do ciebieIf we could convert bullshit into energy, we would be millionaires.
Komentarz